Sektion 25: Verbraucherschutz
Abstract
25-1 - Ein neuer Weg zur Bewertung des Verbraucherrisikos der deutschen Bevölkerung gegenüber Rückständen von Pflanzenschutzmittelwirkstoffen
A new approach to assess possible risks for German consumers arising from pesticide residues in food
Britta Michalski, Christian Sieke
25-2 - Rückstandsanalytik von Glyphosat – Wie glaubwürdig sind Befunde in Muttermilch, Bier und Urin?
Residue analytical methods for glyphosate – how reliable are glyphosate findings in breast milk, beer and urine?
Angelika Steinborn, Britta Michalski
25-3 - Fundaufklärungsprogramm zu Chloratrückständen in Gemüsebaukulturen in Baden-Württemberg
Case Clarification Programme on Chlorate Residues in Baden-Württemberg
Mareile Zunker, Jana Reetz, Tilo Lehneis
25-4 - BfR-Datenbank zu Verarbeitungsfaktoren
BfR database on processing factors
Rebekka Scholz, Michael Herrmann
25-5 - Bewertung von Beistoffen im Rahmen der Zulassung von Pflanzenschutzmitteln
Assessment of co-formulants in the procedue of authorisation of plant protection products
Bernd Stein, Andrea Holzwarth
25-6 - Antagonistische Mikroorganismen: Segen oder Risiko für den Verbraucher?
Does a reduced number of herbicidally active ingredients for use in maize increase the risk of resistance build-up and grass species not controlled?
Iris Gase, Holger Deising
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